Η εταιρεία Dimeland διαθέτοντας έμπειρο, πλήρως καταρτισμένο και μόνιμο προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από γεωπόνους, μπορεί να παρέχει άμεση, εγγυημένη και οικονομική λύση, δίνοντας το άριστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας για τον εκάστοτε ιδιώτη πελάτη, την οικογένεια του και τα κατοικίδια του.

Το προσωπικό της εταιρείας μας έρχεται στον χώρο σας, παρέχοντας σας άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας, με πακέτα προσφορών, προσαρμοσμένα στις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη, χωρίς επιβάρυνση επίσκεψης για επιτόπιο έλεγχο και διάγνωσης του προβλήματος που υφίσταται.

Για την απεντόμωση-απολύμανση διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες, θα πρέπει να τονίσουμε ότι εφαρμόζονται κυρίως διαδικασίες-μέθοδοι που στοχεύουν στην μεθοδική εξάλειψη του πληθυσμού παθογόνων μικροβίων και εντόμων. Τα έντομα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά κύριο λόγο ανήκουν στην κατηγορία των Βαδιστικών και είναι οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια.

Όταν διαπιστωθεί η εστία μόλυνσης στο διαμέρισμα μας, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, όπου διαμένουμε και εκείνος με την σειρά του θα πρέπει να απευθυνθεί σε μία καταρτισμένη εταιρεία απολύμανσης-απεντόμωσης-μυοκτονίας, για να εφαρμόσει τα ενδεδειγμένα για την προσβολή φάρμακα-σκευάσματα, ώστε να εξοντώσει τα παράσιτα. Συνετό είναι να γίνουν τον πρώτο χρονικό διάστημα της εμφάνισης της μόλυνσης συχνές απολυμάνσεις, ώστε να εξαλείφει το πρόβλημα και τέλος αφού σταθεροποιήσουμε το επίπεδο προσβολής, επιβάλλεται να γίνεται τουλάχιστον 2 με 3 εφαρμογές το έτος.
Το έμπειρο συνεργείο απεντόμωσης-απολύμανσης πραγματοποιεί ψεκασμούς ή οποιαδήποτε άλλη απαιτούμενη χημική μέθοδος καταπολέμησης σε υπόγεια, ταράτσα, κλιμακοστάσια, φρεάτια και κήπο (ανεξάρτητα μεγέθους), με φάρμακά-σκευάσματα, τα οποία είναι αποτελεσματικά, ακίνδυνα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον χρήστη, άοσμα και αβλαβή για την δημόσια υγεία.