Εταιρικό προφίλ Dimeland

Η εταιρεία Dimeland είναι μία επιχείρηση, με αλματώδη ανάπτυξη που δραστηριοποιείται στον χώρο της απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Το προσωπικό της εταιρείας απαρτίζεται από έμπειρους και μόνιμους γεωπόνους, οι οποίοι αφουγκράζονται τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, ώστε να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα, που θα ικανοποιήσει τόσο εκείνον, όσο και το ίδιο το προσωπικό της επιχείρησης μας, που δρα ακούραστα και με ιδιαίτερο ζήλο. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες τόσο σε επαγγελματικούς χώρους (καταστήματα, βιοτεχνίες κ.ά.), όσο και σε κατοικίες ( μονοκατοικίες, εξοχικά και διαμερίσματα πολυκατοικιών κ.ά.).

Κύριοι στόχοι της εταιρείας μας είναι η επίτευξη της μέγιστης δυνατής ποιότητας, συνέπειας και αξιοπιστίας σε όλους τους τομείς δράσης της, εφόσον οι απεντομώσεις και απολυμάνσεις είναι διαδικασίες που απαιτούν κατάρτιση, εξειδίκευση και πάνω από όλα μελέτη-σχεδιασμό κατά τον τρόπο εφαρμογή τους.

Η εταιρεία Dimeland προτείνει οικονομικές και άκρως αποτελεσματικές λύσεις, χρησιμοποιώντας ασφαλή προϊόντα απολύμανσης για τον εκάστοτε πελάτη μας,  επιχειρηματία ή ιδιώτη. Το έμπειρο  συνεργείο απολύμανσης καταπολέμα την δράση επιβλαβών οργανισμών, καθώς και τα αποτελέσματα από την δράση αυτήν, όπου δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πελάτη μας, με την χρήση φαρμάκων- σκευασμάτων που είναι μη τοξικά για τον άνθρωπο και φιλικά προς το περιβάλλον μας. Παρέχοντας μία άμεση, εγγυημένη και οικονομική εξυπηρέτηση

Image
Slide
Εφαρμογές από 15 Ευρώ
Slide
Εμπιστευτείτε το πρόβλημα σας σε έμπειρους γεωπόνους όχι σε μη εξειδικευμένο προσωπικό
Slide
Δραστηριοποιούμαστε σε Αθήνα, Αττική, Πελοπόννησο, Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και σε επιλεγμένα νησιά

Ακολουθήστε μας στα Social

Επικοινωνία